Partners

Wil jij op onze partnerpagina een link plaatsen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Website:Omschrijving:
Dorpscooperatie.nleen initiatief om alle dorpscoöperaties van Nederland te verzamelen om een website. Onder het motto: “Samen staan we sterk” is deze website in gebruik genomen. Momenteel is alleen Midden-Groningen nog actief, maar dit wijzigt zich snel aldus de initiatiefnemers.
Butlon.comis een relatief nieuwe website die zich richt op mensen met lekkere trek. Via de app of op de website kan je snel en eenvoudig eten thuis laten bezorgen. Wil je weten of dit nieuwe initiatief ook al in Groningen beschikbaar is? Check food open near me.
Foodmarkt.comis een online initiatief die zich richt op mensen die graag vanuit huis eten bestellen. Deze online supermarkt is ideaal voor mensen die niet het huis meer uit willen en boodschappen bestellen Foodmarkt.com.
Kindercoachnetwerk.nlis een netwerk waar kindercoaches uit heel Nederland zich bij aan kunnen sluiten. Ook voor mensen die een kindercoach zoeken is het een uitkomst. Kindercoaching Groningen stelt Groningse kindercoaches voor aan de bezoekers. Handige website!