Home  » Beijum

Welkom bij Stip Beijum

U bent van harte welkom bij Stip Beijum om een praatje te maken, informatie te halen, een probleem te bespreken of vrijwilligerswerk te zoeken.

 

Locatie: De Wegwijzer, Ypemaheerd 42.
Openingstijden: dinsdag van 9 tot 12 en donderdag van 14 tot 16.30.
Telefoon: 050-549 02 29
E-mail: beijum@stip-groningen.nl.

 

Dankjewel Beijum

Een klein gebaar kan zoveel doen, Een boodschap doen voor iemand uit de straat, Sneeuw ruimen voor je oudere buurvrouw, 112 bellen als er een ongeluk is gebeurd, Een praatje met iemand, Een kaartje of een bloemetje voor wie eenzaam is.
Lees meer...

Mankracht Groningen op Prokkel eindfeest

Op de foto op een politiemotor, gratis ijs of een zomerse ‘cocktail’ eten of gewoon gezellig met elkaar praten. Activiteiten genoeg en voor ieder wat wils vrijdag 6 juni op plein oost in Beijum tijdens het Prokkel eindfeest. Ook Mankracht Groningen is aanwezig met muziek, dans en kleurrijke vliegers.
Lees meer...

Vrijwilligers gezocht voor Beijums taaluurtje

Binnenkort willen we in Beijum een wekelijkse terugkerend taaluurtje organiseren om op een laagdrempelige manier de taalvaardigheid in het Nederlands te vergroten van wijkbewoners die anderstalig zijn opgegroeid. Hiervoor zoeken we enkele wijkbewoners die plezier beleven in het aangaan en onderhouden van contact met mede- Beijumers.
Lees meer...

Mankracht in Beijum

Onder de naam Mankracht Groningen werkt een aantal maatschappelijke organisaties samen, met activiteiten die zich vooral richten op alle mannelijke stadjers. Dit betekent dat jong en oud, alleenstaand, samenwonend of getrouwd en van allerlei verschillende achtergronden samen activiteiten kunnen ondernemen.
Lees meer...

Gezond in Beijum 2

Op zaterdag 12 april werd in Beijum een middag over gezondheid georganiseerd. Ondanks het prachtige weer was het gezellig druk in en rond het Heerdenhoes. Er waren dan ook een heleboel verschillende activiteiten.
Lees meer...

Meer nieuws »