Home  » Beijum

Welkom bij Stip Beijum

U bent van harte welkom bij Stip Beijum om een praatje te maken, informatie te halen, een probleem te bespreken of vrijwilligerswerk te zoeken.

 

Locatie: Gezondheidscentrum, Emingaheerd 8.
Openingstijden: Maandag, dinsdag en donderdag van 13.30 tot 16.30.
Telefoon: 050-549 71 31
E-mail: beijum@stip-groningen.nl.

 

Activiteitenladder

De nieuwe activiteitenladder voor Beijum is weer uit. Hierin treft u alle activiteiten aan die er de komende maanden zijn in Beijum. Lees verder om de ladder te openen.
Lees meer...

Bruisend Beijum

Op zaterdag 27 september, tijdens Bruisend Beijum, van 13.00 tot 17.00 uur in het Trefpunt wordt een ‘vrijwilligersplein’ georganiseerd door verschillende samenwerkende organisaties uit de wijk. En er is nog veel meer te doen.
Lees meer...

Stip Beijum gaat verhuizen

Stip Beijum gaat verhuizen! Stip verhuist van de Wegwijzer aan de Ypemaheerd 42 naar het Gezondheidscentrum aan de Emingaheerd 8. Hier is ook het  Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG)  gehuisvest. U vindt ons hier vanaf 29 september 2014 .
Lees meer...

Dankjewel Beijum

Een klein gebaar kan zoveel doen, Een boodschap doen voor iemand uit de straat, Sneeuw ruimen voor je oudere buurvrouw, 112 bellen als er een ongeluk is gebeurd, Een praatje met iemand, Een kaartje of een bloemetje voor wie eenzaam is.
Lees meer...

Mankracht Groningen op Prokkel eindfeest

Op de foto op een politiemotor, gratis ijs of een zomerse ‘cocktail’ eten of gewoon gezellig met elkaar praten. Activiteiten genoeg en voor ieder wat wils vrijdag 6 juni op plein oost in Beijum tijdens het Prokkel eindfeest. Ook Mankracht Groningen is aanwezig met muziek, dans en kleurrijke vliegers.
Lees meer...

Meer nieuws »