Home  » Beijum

Welkom bij Stip Beijum

U bent van harte welkom bij Stip Beijum om een praatje te maken, informatie te halen, een probleem te bespreken of vrijwilligerswerk te zoeken.

 

Locatie: Gezondheidscentrum, Emingaheerd 8.
Openingstijden: Maandag, dinsdag en donderdag van 13.30 tot 16.30.
Telefoon: 050-549 71 31
E-mail: beijum@stip-groningen.nl.

 

Stadjers voor de Stad: G1000 Burgertop

Op 6 juni gaat er iets bijzonders gebeuren. 1000 Stadjers gaan op die dag met elkaar in gesprek over wat zij belangrijk vinden voor hun straat, wijk en de Stad. Hoe we samen de Stad nog mooier kunnen maken.
Lees meer...

Kerst - Inn in de Bron

Eerste Kerstdag 2014 werd kerstfeest gevierd in PKN De Bron aan de Bentismaheerd. Via posters en flyers waren mensen uit Beijum, de Hunze en Van Starkenborg uitgenodigd om Eerste Kerstdag samen met andere mensen uit de wijk door te brengen.
Lees meer...

Wij Beijum van start

De eerste stap naar het nieuwe zorgmodel van de gemeente Groningen is vandaag gezet: WIJ-Beijum is officieel van start gegaan. Alle inwoners van de stad-Groninger wijk Beijum kunnen daar terecht voor ondersteuning en zorg. Het team bestaat uit medewerkers van verschillende organisaties zoals MJD, de Thuiszorg en Bureau Jeugdzorg.
Lees meer...

Samen zijn we rijk

Op zaterdag 22 nov. organiseren we in het Heerdenhoes een ‘Samen zijn we rijk’-dag. Van 10 tot 13.30 kunnen bewoners spullen en diensten ruilen. Bijvoorbeeld een uitgelezen roman in ruil voor zelfgebreide sjaal of een uitgespeelde computer game tegen een agenda voor het komende jaar.
Lees meer...

Dag vd Dialoog zoekt deelnemers

Op donderdag 13 november 2014 vindt de Dag van de Dialoog in de stad Groningen voor de zevende keer plaats. Deze sluit aan de bij de Nationale Dag van de Dialoog. We zoeken in Beijum nog deelnemers!
Lees meer...

Meer nieuws »